

AGENDA: COMMUNITY OVERSIGHT ADVISORY COMMITTEE

MEETING DATE:	Thursday, January 16	\$ 2025
MEETING DATE.	mulsaay, January re), ZUZJ

MEETING TIME: 4:00 PM TO 6:00 PM

- LOCATION: Zoom and call-in (see project website at https://i5rosequarter.org/community/events-meetings.aspx)
- FACILITATOR: Johnell Bell
- PRESENTERS: Megan Channell, Ericka Warren, John Wolf, Bill Bruce, and Dustin Murphy
- ATTENDEES: Michael Burch, Katrina Cloud, Art Cortez, Joe McFerrin, James Posey, and Felicia Tripp Folsom

OBJECTIVES

- Members prepared to restart work in preparation for construction
- Shared understanding of project status

AGENDA TOPICS

TIME	DURATION	TOPIC	LEAD
4:00 PM	10 Mins	Welcome, Meeting Platform, Ground Rules	Johnell
4:10 PM	20 Mins	Project Updates	Megan
4:30 PM	5 Mins	HAAB Update	Ericka
4:35 PM	65 Mins	Design and Construction Update	JV Team
5:35 PM	10 Mins	Public Comments	Public
5:45 PM	15 Mins	Next Steps and Conclusion	Johnell
6:00 PM		Adjourn	

Written or verbal comments may be submitted by emailing

<u>i5rosequarter@odot.oregon.gov</u> with "**COAC Public Comment**" in the subject line or calling 503-470-3127 and stating "**COAC Public Comment**" in the message. Comments received by 11 AM the day before the meeting will be shared with the committee in advance. All written and voice recorded comments received will be added into the meeting record.

All Project committee meetings are open to the public. If you wish to attend a virtual meeting but cannot attend by phone or computer, or require language accommodations, please contact the Project team at 503-470-3127 at least 48 hours in advance of the meeting.

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation services, interpretation services or more information, call 503-731-4128, TTY 800-735- 2900 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128

